teisipäev, mai 08, 2007

barett vol 2

ema sai oma heleda bareti kätte ja jäi rahule. ja arvas, et järgmise võiks veel õhulisema teha. juhendeid mul endiselt pole, aga mõtlesin siis eile õhtul proovida natuke niisama heegeldada. täitsa kenasti tuli välja...

keegi kindlasti ütleb, et tal on söögilaual just samasuguse mustriga laudlina, aga las ta siis ütleb. mina ei ole näpuga kuskilt järge ajanud. netis mustriotsingul surfanud ka ei ole. omalooming siis nö.

lõng on sama mis eelmisel baretil ja seekord leidsin paberilt ka mõned kirjad - 100% puuvill ja kulus seda jälle peaaegu 50 grammi. barett sai natuke suurem kui eelmine ja omanik paistis rahul olevat.

ja mul on üks roheline ja üks beez lõngatokk veel, mis selleks puhuks spetsiaalselt ostetud (ma ei tea kui suurt baretti mu ema mind kujutas heegeldavat). tegelikult on mingit roosat ka... 60-aastane proua roosas suvekostüümis, roosa koti ja roosa baretiga... oleks see vast vaatepilt:P

1 kommentaar:

Terje ütles ...

Super! Mul läheb ka juba neljas - sedakorda oranz ja kõik on tsipanatuke erinevad. Pole see baretitegemine mingi kunst, võiks nüüd lausa ütelda, onju.