pühapäev, november 28, 2010

jõululind

väljas on lumi ja varsti on jõulud.

neljapäev, november 25, 2010

täpiline kala

mulle meeldib kalu teha peaaegu sama palju kui kasse. lisaks on kalade puhul veel see boonus, et kui kangajupist mingit kassi või tigu enam välja ei lõika, siis ühe kala mahub sinna ikka joonistama. et kui ma kasside-koerte-kaelkirjakute jaoks kasutan joonistatud lõikeid, siis kalad joonistan otse kangale. paraku ei ole kalad kingitustena üldse nii populaarsed kui kassid...

suur müts

mõne nädala eest leidsin selle salli kotist ühe pooliku mütsi. siis meenus, et tõepoolest kunagi oli ühel inimesel soov saada oma suurele peale üks sobiv müts. aga ma ei mäleta mis põhjustel selle tegemine pooleli jäi... ilmselt soovijapoolse vähese huvi tõttu. sest komplekti kuuluv sall oli ju ka siiani minu käes...

no igatahes sai see sall omale nüüd uue omaniku ja ühtlasi peitsin ka mütsil lõngaotsad ja andsin salliga koos ära. mütsi uus omanik pole küll suure peaga, aga kurdab, et kõik mütsid pigistavad :P selles seda mütsi ilmselt süüdistada ei saa.

pühapäev, november 21, 2010

punased palmikud

õnnestus leida üks käemodell, kes omale pildistamise ajaks kindad kätte tõmbas:)
need punased kindad on siis nö proovilapid valgete kinnaste jaoks, mida sõbranna saada soovis. aga kuna ta päris täpselt ei teadnud, milline palmik see kindal olema peaks ja mulle niisama proovilappe kududa ei meeldi, siis tegin pigem proovikindad.

palmikumuster on tuletatud ajakirja "Minu käsitööd" palmikute erinumbris olnud palmikumustrist - seal olid nupud ainult palmiku sees, ma tegin välja ka.

lõngaks Raasiku kolmekordne villane. vardad nr 3.

laupäev, november 20, 2010

väike ja suur

olen endiselt elus.
kuidagi ei õnnestu pildile saada seda osa käsitööst, mis ei ole tikitud väikeste loomade-kalade-lindude peale. nii peab leppima piltidega, mis on tehtud juba mõni aeg tagasi, aga pole siia millegipärast jõudnud.