reede, juuli 27, 2007

must-valge ja värviline

Kullaketrajad algatasid järjekordse vahetuse -
kuigi see värviliste pakkide vahetus tundub hetkel kui mingi võidujooks olevat, siis panin oma nime ka kirja. ma pole päris sellest fenomenist aru saanud, mis paneb inimesi vahetustes osalema... värvipakivahetuses on ilmselt mänguruum suurem kui igasugu konkreetsete asjade vahetuses. asju on tore teha ja kinkida, aga kõrvaltvaatajana olen ma ikka mõelnud, kas tõesti kõik on oma saadud pakkide/kottide/ehete/jne üle nii õnnelikud kui see välja paistab... isegi parimatele sõpradele isetehtud asju kinkides mul kripeldab - kas ikka meeldib.

Väga kaua aega tagasi sai Isetegijas alguse järjekordne lapitekkimine. sedakorda siis isadepäevaks isale ja värvideks sinine, must ja valge. ma mõnda aega paanitsesin sinise lõnga pärast, et kust ma seda õiget paar meetrikest saaks, aga siis lugesin reegleid veelkord ja märkasin, et võin kolmevärvilise lapi hoopis tegemata ju jätta. see sobis kenasti.

ei oska mina püüda pildile musta ja valget nii, et mõlema pind normaalsena näha jääks.

nüüd tuleb veel üle saada oma postkontorifoobiast ja lapid posti panna. ja kunagi hiljem ka värvipakk... no tegelt on asi vist pigem selles, et mu postkontor asub mu jaoks ebamugava koha peal. sel põhjusel olen ka oma senised Helmehaldja tellimused lasknud kulleril koju tuua. aga nüüd nad tegid apsu ja ma pean pakile postimajja järele minema... kui ma nüüd sellele järgi minnes taipaks lapid kaasa võtta..

4 kommentaari:

Heidi ütles ...

Mul on kahju kui pakivahetus Sulle võidujooksu mulje jätab.
Nii see polnud mõeldud.

mariss ütles ...

oi, Heidi, ega see minu jutt polnud ka kuidagi pahasti mõeldud. võimalik, et ma ei oska oma mõtteid päris õigesti väljendada. vabandan kui ma sind kui asja algatajat kuidagi solvasin. ilmselt oleksin ma pidanud selle lihtsalt teisel ajal kirjutama... aga siis mul puudus seos asjaga. ja kuna ma ju osalen, siis ei arva ma asjast sugugi halvasti:)
hämmastas mind tegelikult see, et vaevalt jõudis ühes kohas vahetus lõppeda kui juba algas see teises kohas. nagu teatepulga haaramine. ma tean küll, et see pole üldse minu asi olla häiritud, aga no kripeldab noh:P ja kui seal lõppes, siis algas esimeses kohas lubatud vol2.

Heidi ütles ...

Ega ma solvunud. :)
Mõneti muidugi ei tahtnud ma vol2 alustada samal ajal kui Isetegijas värvipakivahetus oli, et mis ikka dubleerida sarnast asja.
Minu vol1-järgne plaan oli Kullakeste vol2 teha millalgil...sügise poole, septembris või nii. Aga kuna mitmed inimesed küsisid minult otse, et millal siis uus vahetus tuleb ja mulle endale sobis ka praegune ankeetidejagamise aeg rohkem kui septembris, siis algaski nüüd :)
Ühesõnaga - minu jaoks ei ole võistlus. Ei pakivahetus ega miski muu. :)

KK ütles ...

Mulle pole pakivahetus kunagi võiduajamisena tundunud, sest ma ITs eriti ei käi ja see nt tuleb mulle üllatusena, et seal ka midagi analoogset on.
Minu meelest mõnus algatus ja mulle siian väga meeldinud. Tunduvalt asjalikum kui nt tikutopsivahetus :D, mille vajalikkusest mina pole aru saanud.