esmaspäev, detsember 29, 2008

pihuloomade lummuses

ma ei mäletagi enam mitu suve tagasi see oli kui ma Siuu juures üht pihukala nägin. juba siis ma mõtlesin, et peaks ise ka tegema. aga kuna neid tegemist vajavaid asju on nii palju, siis see mõte tiksus vaikselt taustal:P ja nüüd ilmus kuidagi täiesti märkamatult raamat pihuloomadest. juhuslikel poeskäikudel ta silma ei torganud. aga järsku enne jõule tekkis tunne, et mul on seda VAJA. KOHE. ja siis ma kihutasin mööda Tallinna raamatupoode. ära tõin:) ja see on nii ilus raamat:)

nüüd laupäeva õhtul tekkis mul tunne, et nüüd ma pean kohe tegema pihuloomi. leidsin kapist linast riiet, mille ma olin ostnud ühe Kullaketrajate Viljandi-ürituse tarbeks (ja kuhu ma ei jõudnud). ja kui Singeri masin juba lahti pakkida, siis ei hakka ju üht looma õmblema... õmblesin neli. naturaalses toonis villa jagus kolme looma jaoks (jänese ühte varbasse läks natuke kollast ka). villast peenikest lõnga kahjuks polnud. aga selle eest on mul meeletutes kogustes mulineed. osa oma kooliajast jäänud ja nüüd sain ühe sugulase varanduse ka endale. nii et kasutasin mulineed hoopis.

vanem poeg nuias kala endale juba tegemise ajal. ja üldse on huvi nende vastu nii suur, et ilmselt saan neid veel üsna mitu teha.
kass läheb kingituseks.
********************************
ja sellel postitusel on ilus number - 100

6 kommentaari:

KK ütles ...

Ilusad loomad :)

Krentu ütles ...

Nii ilusad, et võibki vaatama jääda.... perfektne töö! Oh kuidas mulle meeldib ilus ja kvaliteetne käsitöö - lisaks silmailu pakkumisele see ka inspireerib tohutult!

Karin ütles ...

Lahedad tegelased. Kus teised 2 on? Näita kõik ette :)

mariss ütles ...

ma tänan:)
teised kaks... üks ootab tikkimist, teine ootab kõhutäidet ja tikkimist.

Anonüümne ütles ...

ossa, ägedad :)Eriti vahva on see, et lastele need meeldivad.
Kui ma selle raamatu Mardilaadalt koju lohistasin, siis kohe puges hinge, et noid peaks jõulupakkidesse tegema. No jõulud said läbi ja pakid on jagatud. Aga mõte tiksub endiselt :)

Elsa ütles ...

No täiesti nunnud! :)