reede, august 31, 2012

augustikuu tort


väga hea ja shokolaadine tort. võtsin selle endaga hommikul tööle kaasa ja omale lõigatud väikest tükki sõin pool päeva. lõunasöögi jätsin vahele:P vapramad sõid mitu tükki.

kodusest kogemusest lähtuvalt võtsin shokolaaditordi kõrvale joomiseks ka piima. üllatuslikult joodi vaid üks klaasitäis. ja mina kartsin, et kahest liitrist jääb väheks. inimesed on ikka nii erinevad.

taustal on suvikõrvitsapirukas. see hittpirukas, mille kiidusõnu blogid täis on. kahtlesin, kas üldse seda tööle kaasa võtta riskin. kolleegid kiitsid. tundus, et siiralt, sest pirukas kadus karbist kiiremini kui inimesed kööki jõudsid. mina ei mõista. ma pole ainus. ei meeldinud ja kordamisele ei tule.

pilt tehtud enne tordile ja pirukale kaane peale panemist ja välja tormamist. napilt läks, et pildile said ja seega ka siia kirja. kui oma tehtud koogi pilt retseptiga koos on, siis meenub selle headus hiljem hulka paremini kui ilma omakoogi pildita mujalt retsepti lugedes ja pilti vaadates.

2 kommentaari:

PilleRiin ütles ...

tead, ma sain seda suvikõrvitsapirukat mujal ka ja võin taaskord kinnitada, et ka mina ei saa selle fenomenist aru. on ju nii palju paremaid pirukaid!
P.S. kui sa seenepirukat jälle teed, kutsu külla :P

mariss ütles ...

jajaa... kui tulevad seened, siis tuleb kunagi kindlasti ka pirukas.