laupäev, aprill 29, 2006

vanast uus

selline oli siis aprillikuu koti teema. sellega seoses oli esimene mõte - oh kui hea teema.
teine mõte - appi, mida ma nüüd siis teen kui enamus mu kotte on tehtud secondhand lõngast ehk siis vanast uus.
kolmas mõte - ilmselt peaks õmblema mingi lapitekikoti, et poleks päris sama asi, mida ma niisamagi teen.

ja siis jalustasin ühel sombusel hommikupoolikul keskturu kaltsuosakonnas ja ühes kastis oli hunnik kotte. ja seal teiste hulgas üks must heegeldatud motiividest kott. vooder seest täitsa lagunenud, kott niiske ja väga-väga määrdunud. ma polnud üldse kindel kas temast peale pesu asjagi saab. aga sai:)



enamvähem selline nägi see kott algselt välja - ilma heegeldatud ülaserva ja sangadeta. ja selline näeb ta välja ka praegu kui vooder ülevalt sees on - koos heegeldatud ülaserva ja sangadega.



selline näeb kott välja siis kui sinna midagi suuremat sisse panna, näiteks A4 formaadis kaust vms. just A4-le mõeldes saigi selline voodrivariant tehtud. kuna mul puuduvad erilised kogemused kotile voodri õmblemises ja õmblemine pole üldse mu tugevam külg, siis tuli ta selline väheke ebasümmeetriline.



ja selline näeb siis kott välja pealt vaadates.



nii palju veel, et koti voodriks on vana padjapüür. algselt oli plaanis kasutada ka algselt koti küljes olnud lukku, aga see jäi A4 jaoks natuke lühikeseks ja nii olin sunnitud uue ostma. ja kuna ma ei leinud kuskilt secondhandist sobivaid paelu, siis on ka sanganöör ostetud abakhanist ning punutud patsi.

1 kommentaar:

Terje ütles ...

See on küll üks igavesti vahva kott. Mul oleks ka ühte voodri õmblemise lühikursust vaja, aga sul on see niigi välja tulnud