neljapäev, oktoober 02, 2008

soktoober

ja juba ongi oktoobri lõpp... sahtel on igasugu nodi täis, aga pildile ei püüa neid keegi ja ajaloo salvestamise osas olen ma nõrk. aga vahel ju võiks oma edevust kuskil välja elada. näidata maailmale, et ma oskan ntx sokki kududa:P kuna ilusad suvised pildistamisilmad möödusid linnulennul, siis surusin täna pojale sokid jalga ja tegin paar tubast klõpsu.

enamikesse selle aasta sokkidesse on sisse kootud lihavõtete ajal munavärvidega värvitud lõngad (need kirjud lõngad seal sokkides). ega nende väikeste lõnganutsakatega ju suurt muud polegi teha kui sokkideks kududa. lisaks laste sokkidele on sahtlis ka mõned suuremad sokid, aga need jäid pildile püüdmata...


igatahes sokkidega peaksin ma ise olema nüüd pikaks ajaks varustatud. ennevanasti kulus neid kuidagi rohkem - ilmselt olid talved külmemad ja ka elu ahiküttega korteri esimesel korrusel mõjutas. nüüd on radikad seintel ja ikka üsna vähe talve jooksul tunnen vajadust villase soki järele. ja seda ka siis sageli magama minnes ja magaja jalas sokk väga ei kulu. lastel küll jalad kasvavad, nii et neil kulub neid rohkem.

1 kommentaar:

KK ütles ...

Munavärvid on ikka lahedad, eksole :). Sokid kah.