pühapäev, aprill 25, 2010

kingikott, kuhu kink sisse ei mahtunud...

paar aastat tagasi ostsin Humanast 6 lauakatet. kohe kui ma neid seal poes nägin, siis ma teadsin mis sellest tulla võiks ja kellele. aga liha oli nõder ja vaimu ei tulnud peale enne kui nüüd. ühest kattest sai koti üks külg, teisest teine ja kolmandast-neljandast küljed ning sangad. ja ühest väiksest jupist väike tasku sisse. täpselt kaks jäid järgi.

kui neli aastat tagasi sai sõbranna sünnipäevakingiks ühe väikse koti, siis seekord on tegemist suure kotiga. vähemalt raamat ja rannalina peaks sisse mahtuma (miski A4 või natuke rohkem isegi vist). voodrit ei ole. kõige suuremaks takistuseks sai sobiva luku leidmine. seda nii pikkuse kui värvuse osas. ikka täiesti hale on see lukuvalik poodides. ja ühe väikse karabiini õmblesin ka sisse, et äkki saab sinna näiteks võtmed riputada ja nii ei kao need kotipõhja ära.

ja koti peale tegin ühe väikse lille. neid valgeid ümmargusi kardinatykke ma mõni aeg tagasi huvi pärast katsetasin kõrvetada, aga jäid seisma. ise ma ju eriline prossikandja pole (või juuksekaunistuse vms) ja seega puudus motivatsioon. nüüd tundus, et midagi oleks kotile vaja lisada ja siis meenusid need valged asjandused. proovisin need siis mingiks lillemoodi asjaks kokku nokitseda. vahele on pandud vilditükist rebitud villatükke ja keskel on helmed. lillel on nõel taga, niiet saab kotilt eemaldada ka.

kuna viimase lihvi sai kott üsna viimasel hetkel enne kingikotiks muutumist, siis on pildiklõpsud sellised nagu nad on...

ise jäin kotiga täitsa rahule. ehk leiab kasutust:)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

aitäh ja kavatsen hiljemalt mai lõpus sisse töötada ;)