pühapäev, aprill 17, 2011

seosetu jutt

midagi ei tee eriti. käsitöö vallas siis. kaks roosat sokki ootavad, et neile varbaotsad kootaks. ei hakka enne tegema kui tunnen, et suudan mõlemad varbad järjest kududa. kui tegemisele vahe sisse jääb, siis unustan eelmise kahandused ära ja on seda jama siis vaja. sokihooajani on aega ka õnneks. natuke olen tikkinud. vill on otsas, nii et rohkem pole midagi tikkida.

poiste labakud viskasin minema. olid nii koledaks kulunud teised. eks tulevaks talveks saavad uued. ehk on nad nõus ema kootud käpikuid sama rõõmsalt kandma kui möödunud hooajal.

sortisin sallikotist paar salli välja, mille võiks üles harutada. poiste sinistest sallidest äkki sokid tulevaks hooajaks ja oma ühest sallist müts minule?

niisama ajaloo huvides märgiks ära, et jõulukaktus õitseb... on ta siis nüüd lihavõttekaktus või jõulukaktus?

mingeid valmis asju on küll, millest võiks blogida, aga kuna pildistamiseni ei jõua kuidagi, siis ei jõua ka blogimiseni. ühe seebipildi leidsin.

nimetagem seda maasikaseebiks kuna sinna läks punast värvi ja maasikalõhna. maasika järgi see seep küll ei lõhna... oma meelest panin küll palju lõhnaainet, aga ju siis oleks pidanud veel panema...

Kommentaare ei ole: