eile tegime jõuluks vähe teistmoodi siga. nii selles mõttes, et ei olnud klassikaline seapraad kui ka selles mõttes, et oma üsna igapäevase sealiha veidi teise vormi panime. tavaliselt praeme sisefileelõike niisama kiirelt pannil. poegade arvates on meie tavapärane versioon parem.
tänaseks oli plaanis teha mingit uut kooki. vaatasin retsepti välja ja puha ja millegipärast avastasin alles kooki tegema hakates, et tegemist on beseega. mul nimelt ei tule besee välja. not my thing. kuna mul alternatiivi jaoks enam aega polnud, siis pidin riskima. ja no kõik läks nagu ikka. ei mingit ilusat ja kohevat beseed, vaid sellised kaks kõva õhukest plaati. ilmselt oleks mul vaja kuskile beseekypsetamise kursustele minna. kuigi samas ma ise ei söö seda eriti, siis pole vast ka vaja... küpsetasin siis kõige alla kiirelt ka ühe biskviidi, et kook vähe kobedam välja neks ja oleks. tort söödi ära, aga no ei olnud ikka üldse see, mis ta olema oleks pidanud. ilmselt mõjus väga rammusalt ja raskelt just ka seetõttu, et seda õhulist kihti vähe oli. tuleb teinekord hoolsamini lugeda, mida teha plaanin.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar