neljapäev, detsember 27, 2012

jõulukingitused

kohustuslik jõulupostitus jõulukinkide teemal. plaanisin rohkem kui üht paari kindaid, aga tegin vaid ühed mustad klapiga käpikud. pilt puudub, aga no olid ka täiesti tavalised mustad käpikud. ei mingit mustrit.
päev enne jõululaupäeva sain teada, et venna sooviks oleks villased sokid. ja mina olin seni arvanud, et tema neid ei kanna. mul olid olemas küll ühed suuremad sokid, aga arvasin, et temale jäävad need väikseks. pistsin igaks juhuks omale kotti ja peale pakkide jagamist andsin proovida. mahtusid. nii et täiesti plaaniväliselt läksid lisaks toidupakile kingituseks ka villased sokid. pilt jälle puudub, aga mis neist triibulise säärega hallidest sokkidest ikka vaadata.
ja emaemale pistsin ka triibulise säärega punased villasokid kotti.
tegin hiljuti ka seepi ja sedagi sai kingikottidesse pistetud. pilti pole, aga äkki tuleb kunagi...

tõeliseks hitiks osutusid aga maiustused. liikudes pildil vasakult paremale, siis - piparkoogitrühvlid, mandli-fudge (Oma Maitse 12/12), kirsi-kookose maius ja kookosemaius Coconut Ice (Oma Maitse 12/12). igaühel oli oma lemmikmaiustus ja kõik olid kellegi lemmikuks:)

lisaks tegin ka küpsiseid. tegin kolme sorti - shoklaadiga, pähklitega ja marianne kommi puruga. kui algretseptis oli öeldud, et tuleb umbes 40 küpsist, siis minul tuli 88... selle retsepti järgi võib teinegikord küpsiseid teha.



Kommentaare ei ole: