neljapäev, september 13, 2007

siidsall ja järjehoidjad

see postitus on juba ammu pooleli olnud, aga erinevatel põhjustel on selle lõpetamine veninud...
tegelikult enam ei oskagi nagu alustada...
sai suvel käidud ühe väikese seltskonnaga siidimaali tegemas. Tallinna vanalinnas on üks selline tore koht nagu Meistrite hoov ja seal on üks armas väike kauplus "Õnneküpsis". sinna me kaheksakesi suundusimegi, et maalida ühele meist mälestuseks/kingituseks siidsall. enamusele meist oli see täiesti uus kogemus. salli pikkuseks oli vist 2 meetrit ja nii me jagunesime 4 ühele poole raami ja 4 teisele poole raami. igaüks sai järgemööda oma kätte guttatuubi ja joonistas kontuurid ning siis läks värvimiseks. õhtu peategelane esitas oma eelistused värvitoonidele, juhendaja jagas omapoolseid soovitused ja selline see sall siis sai:


pärast kuivamist tuli sall ka läbi pesta ja värvid läksid tuhmimaks (paraku sellest mul pilti pole), aga lõppkokkuvõttes jäi peategelane vist üritusega rahule. olgu siis siinkohal ka öeldud, et peategelasel olid ülejärgmisel päeval pulmad ja see oli üks osa tema pruudipeost:)

ja kuna noorpaari üheks kingisooviks oli midagi isetehtut, siis sai neile tehtud paar vilditud-tikitud järjehoidjat raamatute vahele panemiseks. tegelikult olid mul talvel ikka hoopis suurejoonelisemad plaanid:P ma ei saa aru, kuhu kohta ja kuidas see aeg niimoodi lendab... loodetavasti leiavad need kingitused rohkem kasutust (või võtavad vähemalt sahtlis vähem ruumi) kui mõni pulmi ja pruutpaari sümboliseeriv meene.
kingiks läksid ainult kaks järjehoidjat, aga kuna materjali oli rohkem ja endalgi kodus mitu poolikut raamatut ning järjehoidjaid kulub palju, siis õnnestus mehel ka üks ilus järjehoidja endale välja kaubelda:P loodetavasti see ei kao nagu paberist või jäätisepulkadest tehtud järjehoidjad...

1 kommentaar:

KK ütles ...

Vauuu, kui palju pratchetit:)))), veel üks fänn!
Järjehoidjad on väga ilusad, sall ka.Ma pole veel siidimaali proovinud.